NOVINARSKA NAGRADA »Na dobrih zgodbah svet stoji!«

»Na dobrih zgodbah svet stoji« je naslov novinarske nagrade, ki jo zasavske mladinske organizacije in organizacije za delo z mladimi podeljujejo novinarju, ki s svojim prispevkom krepi vlogo in doprinos mladih družbi.

Projekt novinarske nagrade je nastal z namenom, da se povezuje mlade in novinarje ter da se spodbuja uredništva, ki mladinske pobude in mladinske aktivnosti razumejo kot pomemben del družbe in mu namenjajo medijsko pozornost.

Vabljeni na podelitev Novinarske nagrade »Na dobrih zgodbah svet stoji«, ki bo v sredo, 30. 11. 2017, ob 19:00 zvečer v Mladinskem centru Trbovlje.

Ob podelitvi nagrade bo potekala odprta razprava o medijih, mladih in Zasavju.

***

Projekt Novinarske nagrade »Na dobrih zgodbah svet stoji« so oblikovali Mladinski center Trbovlje, Mladinski center Zagorje in Mladinski center Hrastnik. Projektu so se pridružili še DPM Trbovlje, ŠOHT, Klub B in Šklab. Navedene organizacije so ocenjevale novinarske prispevke, ki so jih novinarji prijavili na razpis za izbor Novinarske nagrade, ki je bil objavljen na straneh mladinskih centrov in na družbenih omrežjih navedenih organizacij.