Mlada zagorska noč 2024

Igrišče Proletarc, sobota 27.7. 2024 od 20.00 ure naprej. V primeru slabega vremena v dvorani MC ZoS.

Vstop je prost!

KOALA VOICE
WEB: http://www.koalavoice.com
FB: https://www.facebook.com/VoiceKoala/

Koala Voice nam s tokratnim pohodom po slovenskih odrih prinašajo že 5. studijski album – Auf Wiedersehen. V obliki singlov, obogatenih z videi, so nam do sedaj predstavili skladbe Vest, Tebe Imam Rajši Od Drugih,The Bigger The City in Late For The Party. Ob spremljavi njihove žmohtne odrske prezence in nalezljivih kitarskih
riffov pa lahko poleg že utečenih komadov iz prejšnjih albumov kot so Go disco go, Wild dancer (Kangaroo’s a neighbour – 2015), Sierra, Vede Premikanja (Wolkenfabrik – 2017), Ker tu je vse tako lepo (Woo Horsie – 2018), Vertigo, Spaghettification in Vukovi (Plata – 2021), pričakujete nove komade v žanrski mešanici indie-rocka, punk-popa in disca.
Njihova muzikalnost in očarljivost jim je pridobila tudi mesto predskupine pred legendarnimi Pixies v ljubljanskih Križankah, svojo publiko pa lovijo tudi po večjih evropskih festivalih, kot so Liverpool Sound City, Tallinn Music Week, Bush Budapest, Pohoda, Monkey Week, Exit, Inmusic in drugi.
Koala Voice so Domen Don Holc, Manca Trampuš, Miha Prašnikar in Tilen Prašnikar.

SUZI SOPRANO
FB: https://www.facebook.com/suzisoprano/
BC: https://suzisoprano.bandcamp.com/album/weltschmerz
… ima elemente metala, punka, post hardcora, doom metala in celo sludge popa,vse naenkrat, oblikovane v pošastni zvok.” -American Pancake”
“Značilni zvok krškega benda Suzi soprano izvira iz kitare, ki je tudi bas, težkih bobnov, in vokalista, ki se je oblikoval v hardcoru 80-ih let. Pripravili vas bodo do plesa, udarjanja po glavi in kričanja. V 6 letih, od kar so odigrali svoj prvi so za njimi številni koncerti po Sloveniji, nastopali pa so tudi po Belgiji, Češki, Slovaški, Italiji in Hrvaškem, 2 EPja in dolgometražni album… Suzi soprano tvorijo člani bendov Karmakoma, Growing rats, theLIFT, Yamamai, Body Says No…

DON’T MIND GRAVITY
FB: https://www.facebook.com/DontMindGravity
YT: https://www.youtube.com/@dontmindgravity8678