MEDNARODNA MLADINSKA IZMENJAVA V ZAGORJU!

Po dveh letih v Mladinskem centru Zagorje zopet pripravljamo mednarodno mladinsko izmenjavo, tokrat z naslovom ‘Creating compass for compassion‘.

Mednarodna mladinska izmenjava bo potekala med 15. in 22. julijem v Zagorju ob Savi. Izmenjave se bo udeležilo 24 mladih iz 4 držav: Slovenija, Estonija, Italija in Romunija. Iz vsake države bo sodelovalo po 6 mladih – skupaj nas bo torej 24, proces pa bosta podpirali dve mladinski delavki. Na izmenjavi bomo skupaj soustvarjali in raziskovali sočutje skozi kup kreativnih in trajnostnih metod. Jezik, ki ga bomo vsi uporabljali na projektu, bo angleščina. A ne skrbi, ne rabiš imeti veliko znanja angleškega jezika, iz izkušenj vemo, da se v nekaj dneh vsi navadimo komuniciranja v angleščini in potem še razmišljamo in sanjamo v tem jeziku. :)

Na izmenjavi poskrbimo za 5 obrokov na dan (zajtrk, kosilo, večerja in vmes 2x malica), prenočišče je telovadnica OŠ Ivana Skvarče Zagorje, večina programa pa bo potekala zunaj in v prostorih Mladinskega centra Zagorje.

Če te zanima več o sami izmenjavi, si lahko prebereš v INFOPACK- u ali nam pošlješ vprašanje na international@mczos.si.

Prijave zbiramo preko PRIJAVNEGA OBRAZCA  najkasneje do 31. maja, potem pa vas obvestimo o izboru.

Vabljeni soustvarjati nepozabno izkušnjo tega poletja! :)