Bodi SMART – zgrabi svoje sanje

MC ZOS te vabi na super dogodek, ki ga bo povezoval Luka Lavrin, en res kul profesor angleščine. Dogodek bo potekal v soboto, 9. marca 2024 ob 16.00 v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi.

Kaj lahko pričakuješ? Kratek, a zanimiv uvod, nato pa se bomo skupaj lotili praktičnega dela. Seveda nismo pozabili na odmor, kjer se boste lahko sprostili in delili svoje vtise.

Na delavnici boste imeli priložnost spoznati, kaj SMART cilji sploh so, raziskati skrivnosti učinkovitega postavljanja SMART ciljev in kako jih uporabiti. Raziskovali pa boste tudi samega sebe, svoje potenciale in področja, kjer se lahko izboljšate. Na srečanju bo v ospredju praksa, raziskovanje ter učenje preko lastnih izkušenj.

Glavni cilji so:

  • razumeti povezavo med odgovornostjo in smislom življenja,
  • razumeti zastavljanje načrta SMART ciljev,
  • uporabiti SMART cilje v določenih kontekstih in jih podrobno razdelati,
  • razmisliti o širši uporabi SMART ciljev v življenju.

O izvajalcu: »Zaupanje je predpogoj za učenje in to poskušam čim bolj razviti,« je misel Luke Lavrina, profesorja angleškega jezika, ki je strasten zagovornik učenja, poučevanja, glasbe in tehnologije. Je mojster ustvarjanja okolja, kjer se posamezniki počutijo udobno, sprejeto in navdihnjeno za učenje.

Delavnica je namenjena vsem, ki so pripravljeni sprejeti izziv, delati napake ter raziskovati lastne potenciale. Vprašanja so več kot dobrodošla, skupaj bomo raziskovali nove stvari!

Zdaj pa bodi SMART in zgrabi svoje sanje: prijavi se do 7. 3. na info@mczos.si.

—————————————————————————————

Pobuda za delavnico je nastala jeseni 2023, ob pripravi dogodka Kua bi u lajfi?, na katerem so udeleženci spoznavali različne poklice.