10.01.2023 | Informator

Suvereno za jedilno mizo

Se ti je že kdaj zgodilo, da si dobil_a (ne)napovedan obisk na kosilo ali večerjo, pa nisi vedel_a, kako se lotiti priprave? Od tega, kaj pripraviti, do tega, kako pripraviti mizo, pribor, poskrbeti za dekoracijo, zložiti prtičke, kako postreči pijačo itd.

Nikoli ne veš, kdaj se boš znašel_a v takšni situaciji, zato je dobro, da prideš na delavnico, kjer boš izvedel_a vse informacije, da bo tvoja jedilna miza izgledala naravnost perfektno.

Vse informacije boš lahko v praksi uporabil_a na naslednjem dnevnem centru, ko bomo skušali pridobljeno znanje uporabiti pri pripravi večerje.

Delavnico bo vodil Andrej Naglav, gostinec in učitelj praktičnega pouka na Srednji šoli Zagorje. Prijave zbiramo na: info@mczos.si

Vabljen_a v petek, 20. 1. 2023, ob 18.00, v prostorih Mladinskega centra Zagorje.

Delavnica poteka v okviru participativnega proračuna. Pri projektu #sampovej je bil eden izmed izglasovanih predlogov Tečaj osnovnih življenjskih veščin. Predlog je vseboval različne delavnice, na katerih bi se mladi naučili veščin, ki so pomembne v vsakodnevnem življenju.

Za vas smo pripravili sklop treh delavnic:

Vse delavnice bodo vodili strokovnjaki na teh področijh, delavnice bodo informativno in praktično naravnane z namenom, da mladi pridobite čim več uporabnih informacij za vsakdanje življenje.