Vprašalnik o športni aktivnosti mladih

 

Hej!

Si iz občine Zagorje ob Savi in si star med 14 in 30 let? Če je odgovor na to da, potem te vabimo k izpolnjevanju vprašalnika o športni aktivnosti mladih.

Se ti zdi, da imamo dovolj športnih objektov v Zagorju, Kisovcu, na Izlakah in po vseh okoliških vaseh? Imaš dovolj možnosti, da se pridružiš kakšnemu športnemu klubu ali društvu? Manjka tebi ljuba športna panoga? Si želiš več brezplačne rekreacije v občini? Prosimo te, da odgovoriš na vsa zastavljena vprašanja in nam pomagaš pri analiziranju potreb mladih glede športa in rekreacije v naši občini. S tem dobimo vpogled v to kaj si mladi želite in tako vplivamo na nadaljnje oblikovanje predlogov glede športne aktivacije mladih v naši občini.

Povezava do vprašalnika: https://www.1ka.si/a/7fc2890f

*Vprašalnik je del projekta »Mladi za šport«, ki ga izvaja Zavod za šport Slovenske Konjice v partnerstvu z Mladinsko mrežo MaMa in pridruženimi organizacijami iz petih lokalnih skupnosti po Sloveniji (Zagorje ob Savi, Sevnica, Ajdovščina, Žalec in Brežice). Projekt je sofinanciran s strani Evropske komisije v programu Erasmus+.

Hvala!