Mavrična delavnica za LGBTQ+ osebe

Kaj bomo počeli?
Se spoznali, družili in skupaj ustvarili nove zgodbe, da bo Zagorje malo bolj mavrično. Raziskovali bomo kakšne dejavnosti bi LGBTQ+ skupnost tukaj potrebovala in pripravili nabor idej, ki jih bomo v naslednjih mesecih tudi uresničili, če si bomo tega želeli. Delavnica bo potekala v duhu soustvarjanja varnega, spoštljivega in odprtega prostora za vse. Srečanje bo vodila Tanja Veber, izvajalka Mavričnih druženj v Zagorju, po srcu in izkušnjah mladinska delavka, Mariborčanka in članica LGBTQIA+ skupnosti.
Za koga?
Za mlade in mlade po srcu, ki se identificirajo z LGBTQIA+ ali svojo spolno usmerjenost in/ali spolno identiteto raziskujejo in bi si želeli spoznati druge člane_ice skupnosti ter skupnega ustvarjanja.
Kdaj in kje?
26. avgusta med 16. in 20. uro v prostorih MC ZOS.
Prijave?
Da; za sodelovanje na delavnici so obvezne prijave, ki jih zbira Tanja na tanja.veber@gmail.com ali 031 257 508 do 22. avgusta.
Nekaj besed o izvajalki:
Tanja Veber je socialna pedagoginja, mladinska delavka, aktivistka na področju človekovih pravic in trenerka v neformalnem izobraževanju z večletnimi izkušnjami dela v mladinskem sektorju. Ukvarja se z izvedbo izobraževanj in usposabljanj na področju neformalnega izobraževanja, vodenja podpornih in pogovornih skupin, dela z ranljivimi ciljnimi skupinami – mladi brezposelni, LGBTQIA+, migranti, mladi z znižanimi sposobnostmi in psihosocialnega svetovanja.