25.04.2022 | Informator

Mavrična druženja

MAVRIČNA DRUŽENJA V ZAGORJU
V mesecu aprilu na MC ZOS pričenjamo z mavričnimi druženji za mlade in mlade po srcu, ki se identificirajo z LGBTQIA+ ali svojo spolno usmerjenost in/ali spolno identiteto raziskujejo, pri tem pa bi si želeli podporo, pogovor, druženje, izmenjavo mnenj in informacij z drugimi člani skupnosti.
Srečanja bodo potekala ob ponedeljkih, na štirinajst dni kot skupinska druženja in pogovori, ki bodo temeljili na soustvarjanju varnega, spoštljivega in odprtega prostora za vse. Skupino bo izvajala Tanja Veber, po srcu in izkušnjah mladinska delavka, Mariborčanka in članica LGBTQIA+ skupnosti.

Termini in lokacija:
Uvodno srečanje bo potekalo 25. 4., med 18.00 in 19.30, do poletnih počitnic pa se bomo srečali še 9.5., 23. 5., 6. 6. in 20. 6., ob istem času. Srečevali se bomo na Cesti zmage 7 v Zagorju. kjer bomo imeli zase miren in varen prostor, v katerem bomo skupaj ustvarjali sproščeno vzdušje za pogovore in druženje.

Prijave:
Za sodelovanje na srečanjih so obvezne prijave, ki jih zbira Tanja na tanja.veber@gmail.com ali 031 257 508, kjer se ji javite, da bi se želeli pridružiti. Nove člane sprejemamo tudi kasneje, če vas je ta informacija našla po uvodnem srečanju.

Nekaj besed o izvajalki:
Tanja Veber je socialna pedagoginja, mladinska delavka, aktivistka na področju človekovih pravic in trenerka v neformalnem izobraževanju z večletnimi izkušnjami dela v mladinskem sektorju. Ukvarja se z izvedbo izobraževanj in usposabljanj na področju neformalnega izobraževanja, vodenja podpornih in pogovornih skupin, dela z ranljivimi ciljnimi skupinami – mladi brezposelni, LGBTQIA+, migranti, mladi z znižanimi sposobnostmi in psihosocialnega svetovanja.