Koraki zmage z MC ZOS

KORAKI ZMAGE Z MC ZOS

Z današnjim ponedeljkom, 19. 4. 2021, v MC ZOS zaganjamo svoj Strava klub: Koraki zmage z MC ZOS. Zakaj? Razlogov je več. Želimo si, da ste/smo tudi v času, ko ne moremo izvajati ekipnih športov čim bolj aktivni, da drug drugega spodbujamo k rekreaciji, da promoviramo rekreacijo kot vsakdanji oz. sestavni del življenja še najbolj pa to, da se lahko posamezniki tudi povežemo v manjše skupine in se skupaj odpravimo na kakšen sprehod, pohod ali celo tek.

Strava je socialno omrežje namenjeno vsem, ki se rekreirate. Aplikacija beleži tvojo športno aktivnost (čas aktivnosti, kilometre, kalorije, slike iz aktivnosti…), ki jo lahko obdržiš samo zase, lahko pa jo deliš s svojimi prijatelji, ki tudi uporabljajo Stravo. 

Kako se pridružiš klubu?

  1. Na telefon naložiš aplikacijo Strava. Aplikacija je brezplačna in jo najdeš v spletni trgovini (Google play, Apple store…)
  2. Izdelaj svoj profil (če ga še nimaš) in si na hitro malce oglej aplikacijo.
  3. Pritisni ikono “Explore” (druga spodaj). Lahko pa pritisneš tudi tolo povezavo in preskočiš korake 3-7: https://www.strava.com/clubs/MCZOS
  4. Pojdi na zavihek “Clubs” (tretja zgoraj)
  5. Podrsaj navzdol do konca in pritisni “View all clubs”
  6. V iskalniku na vrhu strani vtipkaj  “Koraki zmage z MC ZOS” ali samo “MC ZOS”.
  7. Spodaj bo našlo nekaj zadetkov. Med prvimi bi moral biti tudi naš klub. Klikni nanj.
  8. Pritisni gumb Join in postal boš član naše rekreativne skupine.

V klubu lahko spremljaš aktivnosti svojih sočlanov_ic in pa skupinske dogodke, ki se bodo odvijali. Tudi sam_a lahko pišeš drugim članom skupine za skupinske sprehode in pohode. Kmalu bomo organizirali tudi prvi skupinski pohod, da se lahko spoznamo med seboj. Tisti, ki ste bolj tekmovalne narave, pa boste lahko spremljali tudi, kdo bo nabral največ kilometrov na teden.

Za malce več spodbude pa  začenjamo tudi z izzivom! Vsi člani Strava kluba Koraki zmage z MC ZOS, ki do konca meseca maja opravite vsaj 25km aktivnosti, prejmete manjšo praktično nagrado in medaljo. V teh 25km pa se štejeta hoja in tek oz. vsaka aktivnost na dveh nogah, brez vozil. 

Si za? Se pridružiš? Povabi še prijatelje_ice in skupaj osvajajte kilometre. Po ravnini ali v hribih. ;)