Release party Vol.1

November začnemo s koncertom, ki ga ne smete zamuditi! Hard division so izdali težko pričakovano ploščo Vol. 1. Na koncertu jih bo spremljala predskupina Warning. Vabljeni v soboto, 2. novembra, ob 21.00 v Mladinski center Zagorje ob Savi!

Vstopnina: 3€

HARD DIVISION

5-članska zasedba, rojena in vzgojena januarja 2018, lepega sončnega jutra, nekje v Zagorju ob Savi. Pravijo, da znanje črpajo iz različnih stilov glasbe, zato se je združilo v energično bombo hard-rocka. Odlikuje jih: energija, raznolikost in dovršena surovost, ki se čuti v njihovi glasbi. V njihovem repertoarju lahko slišite klasične rokenrol priredbe, modernejše uspešnice, jugo rock in avtorsko glasbo.

Zasedbo sestavljajo:

Vokal: Domen Kolenc – Koli
Solo kitara: Luka Lavrin – Lučo
Bas: Kristian Buovski – Kiko
Bobni: Janez Grošelj – Želvak
Ritem kitara: Jure Pečnik – Pečo

FB: https://www.facebook.com/harddivisionband/

YT: https://www.youtube.com/watch?v=qw_EqiwZo7Y

WARNING

Skupino Warning sestavljajo štirje mladi, perspektivni in zagriženi fantje iz Zasavja. S svojim odštekanim imidžom na koncertih uspejo napolniti tako lokalne bare, kot izvesti nastop pred tisoč glavo množico. S svojimi nastopi na Hi Festivalu, večjih moto zborih ter na koncertih izven Slovenije, so pokazali, da niso še en bend, ki bi ga obiskovalci kar tako pozabili. Kot predskupina skupinam Zablujena Generacija in San Di Ego pa so fantje dokazali, da so dovolj dobri, da jih opazijo tudi legendarne skupine.

FB: https://www.facebook.com/WarningBand8/

YT: https://www.youtube.com/watch?v=BchfKJHK9QY