Valilnica projektnih idej

Študentje, spoznajte nevladne organizacije, z njimi oblikujte projektne ideje in jih realizirajte s prijavo na razpis Študentski inovativni projekti za družbeno korist (ŠIPK).

 

Kdaj? V torek, 20.8.2019, od 17.00 do 19.00, v prostorih ZLHT – Regionalnega centra NVO v Zagorju, Cesta Borisa Kidriča 2, Zagorje

Tokratna Valilnica projektnih idej je namenjena povezovanju študentov z nevladnimi organizacijami s skupnim ciljem, da se nastali predlogi za reševanje lokalnih potreb realizirajo s prijavo na razpis Študentski inovativni projekti za družbeno korist.

Udeležba je brezplačna, prijavite se na info@consulta.si ali preko telefona 059 927 619.

Zakaj sodelovati v Valilnici? Pridobili boste znanje in izkušnje s področja prijav na razpise, dobre povezave z organizacijami, ob realizaciji ideje pa tudi dragocene profesionalne kompetence, ki vam bodo koristile na vaši karierni poti.

Delo v nevladnih organizacijah je lahko odlična priložnost za nabiranje izkušenj, pridobivanje kompetenc, ter pogosto predstavlja odskočno desko za druge zaposlitvene priložnosti. Delati nekaj kar te veseli, motivira in obenem vračati v družbo s sodelovanjem v družbeno koristnih aktivnostih, je tista dodana vrednost, ki predstavlja razliko med klasičnimi oblikami zaposlovanja in delom v društvih. Društva so lahko zaposlovalci in mladi lahko aktivno prispevate k kreiranju delovnih mest ki so vam pisana na kožo.

Na dogodku boste:
• spoznali razpis ŠIPK
• spoznali projekt sofinanciran v okviru razpisa ŠIPK ter zaposlitvene priložnosti, ki jih to prinaša, gost Aljoša Petek (PIC –pravno informacijski center)
• oblikovali projektne ideje in partnerstva med študenti in nevladnimi organizacijami

V Valilnico ste vabljene nevladne organizacije in študenti. Dogodek organizira Regionalni center NVO Zagorje, v sodelovanju z mladinskimi centri Zagorje, Hrastnik, Litija, Trbovlje in študentskimi organizacijami iz zasavske regije (KLIŠE-Klub litijskih in šmarskih študentov, ŠKLAB – Klub zasavskih študentov, ŠOHT-Študentska organizacija Hrastnik).

Vljudno vabljeni!