Jam park session

Poletje je tu, in ponovno je čas za novo dozo Jam sessiona! Trenutno je pri nas na obisku Daniel iz Škotske, ki je bil v Zagorju na mednarodni mladinski izmenjavi 4 leta nazaj. Je velik ljubitelj glasbe, vodi različne glasbene delavnice, tolkalske kroge in v Slovenijo je prišel s kovčkom polnim inštrumentov. 

Pridruži se nam, saj je Jam session namenjen vsem, ki imajo radi glasbo, ne glede na znanje in okus, saj je prav vsak udeleženec lahko soustvarjalec večinoma improvizirane glasbe in ima možnost, da doda svojo noto.

Za osnovne kose glasbene opreme (bobni, kitara,…) bo poskrbljeno, vsekakor pa je dobrodošlo, da prinesete s seboj svoje inštrumente, da s tem še obogatimo pestrost zvočnega dogajanja.

Ker naša dežurna vedeževalka napoveduje lepo in sončno vreme, se bo glasbeni dogodek odvil v Parku dr. Janeza Drnovška (pri poldnevniku), dne 26. 07. 2019, ob 19.00. Če se je zmotila in če bo vreme slabo, pa Jam session izvedemo v prostorih Mladinskega centra Zagorje (o morebitni spremembi lokacije bomo obvestila objavili na socialnih omrežjih).

Vabljeni!