18.04.2019 | Informator

Dajmo solidarnosti zagon

Imate tudi vi občutek, da se je v poplavi socialnih omrežij izgubila solidarnost?

Bi jo želeli spet obuditi, da bi družba postala bolj solidarna?

Potem se nam pridružite in dajmo skupaj solidarnosti zagon!

Skupaj z vami in z Nacionalno agencijo Movit (Zavod za mobilnost mladih) bomo v četrtek, 18.4., ob 10.00 v PGD dvorani Zagorje ob Savi raziskali, ali je solidarnost vrednota in če, kako jo živimo kot posamezniki in kaj pomeni za družbo.

Skupaj bomo razširili pogled na solidarnost in naredili korake do bolj solidarne družbe z različnimi izkustvenimi delavnicami ter z razpravo o solidarnosti in tako stopili korak bližje solidarni družbi.

Srečanje bo sestavljeno iz ene krajše izkustvene aktivnosti, kateri bo sledila razprava o solidarnosti, kar bo okvirno trajajo 3 ure. Pogovor bo tekel tudi o možnostih mobilnosti v okviru Evropske solidarnostne enote (predvsem prostovoljstvo, zaposlitve in pripravništva) in o tem, kako si mladi predstavljajo bolj solidarno družbo. Srečanje bo vodil trener in trener pripravnik s koordinatorjem s strani Nacionalne agencije Movit.

Vabljeni mladi, predstavniki organizacij (tisti, ki imate veljaven znak kakovosti in tisti, ki vas zanima več o programu Evropske solidarnostne enote (ESE)) in vsi tisti, ki vas zanima ta tematika.

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

Prosimo, da udeležbo na dogodku potrdite na info@mczos.si. 

Pridite in skupaj dajmo solidarnosti zagon!

Komentiraj

  • Ime *
  • E-mail * (E-mail ne bo prikazan)
  • WWW