28.07.2018 | Informator, Zabava

Mlada Zagorska noč

Letos bo Mlada Zagorska noč potekala konec julija, na soboto, 28.7., v sodelovanju s ŠKLAB – klub zasavskih študentov ter Občino Zagorje.

Ob 19. uri začnemo z razstavo črno-belih fotografij, ki so bile posnete z analognim fotoaparatom in pri katerem je treba film razviti ročno. Avtor fotografij: Iztok Pikl.

Razstavljeni bosta tudi sliki od Marte Plasencia in Urške Pavlovič, ki sta ju slikali v živo na festivalu Rdeči revirji v parku.

Vzporedno bo potekala ustvarjalna delavnica, več informacij še sledi.

Ob 21. uri pa nas pred Mladinskim centrom Zagorje čaka koncert skupin:

>> Hard Division <<

Smo zasavska hard-rock skupina. Ne ustavimo se, dokler pod odrom ne norijo čisto vsi!
Člani skupine so:
vokal: Kolly, solo kit: Lučo, bobni: Želvak, bas: Kiko, ritem kit: Pečo.

>> Chainbrake <<

Zasedba Chainbrake je nastala poleti 2016 z željo širjenja moderne ameriške rock glasbe po Sloveniji. Štirje zagrizeni rockerji Jan Ostrožnik, Simon Hribovšek, Rok Leskovec in Matej Hribovšek so sklenili, da bodo na slovenske odre ponesli Hard Rock glasbo, kakršno vrtijo mednarodne radijske postaje, na naše pa si, razen redkih izjem, ni utrla poti. Po načelu »dejmo probat« so zgrabili svoje inštrumente in že na prvi vaji je bilo čutiti odlično kemijo.

>> Lumberjack <<

“Bistvo rokenrola je biti v stiku s prešvicano publiko!” trdi fronta Rok Ahačevčič. Čeprav je bend mlad, si je v preteklih dveh letih s trdim in predanim delom prislužil koncerte na festivalih Švic in Vransko Summer Night ter kot predskupina zasedb Big Foot Mama, Šank Rock in Mi2. Poleg Roka zbrana vrsta šteje tudi kitarista Robija Glača, Jako Novaka na basu, Blaža Kusterja na bobnih in svežega člana Davida Podgornika na tolkalih.

VSTOP PROST!

 

Komentiraj

  • Ime *
  • E-mail * (E-mail ne bo prikazan)
  • WWW