21.06.2018 | Informator

Zahvala

Spoštovani sodelavke/sodelavci, prostovoljke/prostovoljci, obiskovalke in obiskovalci programa Medgeneracijskega središča Zagorje ob Savi in Večgeneracijskega centra Zasavje

Medgeneracijsko leto 2017/2018 smo zaključili in čas je za premor in počitek. Od septembra 2017 do junija 2018 smo izvedli številna redna srečanja in aktivnosti (angleški kotiček, računalništvo, ustvarjalne delavnice, klekljarski krožek, telovadbe in razna rekreativna druženja, ure sproščanja za zdravo življenje, ure borilnih veščin, tečaji šivanja, …), kot tudi enkratne dogodke (potopisna predavanja,čajanke, filcanje, pletenje z rokami, seznanjanje z demenco, …). V tem letu je z nami delalo več kot 20 prostovoljk/ prostovoljcev in sodelavcev.
V aprilu smo uspešno izpeljali že 5. medgeneracijski festival Srečen za živet.
Vsem vam se zahvaljujemo za vaš prispevek k delovanju programov in vas vabimo, da ste z nami tudi v jeseni! Želimo vam brezskrben poletni čas, veliko lepih doživetij in na snidenje v septembrskih dneh, ko vstopamo v 6. leto našega dela.

Pozdrav Nuša , Tina , sodelavci Mladinskega centra Zagorje ob Savi.

 

V poletnem času sledite objavam na spletnih straneh Mladinskega centra Zagorje O/S in Večgeneracijskega središča Zasavje.