29.12.2017 | Informator, Zabava

Stand-up

Komedija v Zagorju!

Leto 2017 bomo v Mladinskem centru Zagorje zaključili s smehom. K nam prihajajo trije komedijanti. Tokrat vas bodo nasmejali Gašper Bergan, Jan Kreuzer in Kaja Grozina.

Nepozabnen večer stand – up komedije bo potekal v petek, 29. decembra 2017, ob 19. uri. Dogodek bo potekal v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi. Moči sta znova skupaj združila Šklab in MC ZOS

Spodaj si lahko preberete opis nastopajočih.

Gašper Bergant je Zgornjesavinjčan, ki ima rad pivo, suho meso, vonj po senu in starejše ženske (se pravi nad 26). V tem vrstnem redu. Orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand-up komediji. Sproščeni Savinjčan ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Publiko preseneča s črnim humorjem in navidezno neobzirnostjo. Dekleta si ga zapomnijo kot tistega s strupenim jezikom, a prijaznim za pogledat, fantje pa bi ga povabili na pivo. Zaslovel je kot član ekipe Skečoholikov, v zadnjem času pa nas nasmejava v odlični stand-up predstavi BRADE.

Jan Kreuzer ima potencial, da postane tretja znana oseba iz majhne vasice Črne na Koroškem. Ker ne zna smučat in ker ima 2 obrvi, se je odločil za stand-up komedijo. Bizaren, črn, brezkompromisen do tabujev. Komik, ki ga fascinirajo teme, kot so prehod v odraslost, človeška neumnost, medosebni odnosi in seks. Predvsem seks. V polnem sijaju zasije pred študentsko publiko, z veseljem pa lahko zabava tudi predšolske otroke in njihove mamice. Predvsem mamice. V treh letih se je predstavil publiki širom Slovenije, med drugim tudi na zimski izvedbi festival Panč, v ljubljanski 10ki pa je ena od stalnic programa.

Kaja Grozina je mlajša sila v komičnih vrstah, prihaja iz Krškega. In mi ji verjamemo, da nima posledic. Niti malo.

Vstopnice v predprodaji za 4 € do 22. 12. 2017. Lahko pa jih kupite tudi uro pred dogodkom za 4 €.

Vabljeni na dozo smeha!

Komentiraj

  • Ime *
  • E-mail * (E-mail ne bo prikazan)
  • WWW