29.03.2017 | Blog

Predstavitev knjige V iskanju prave vrednosti in pogovor z avtorjem

V četrtek, 23. marca, smo v Večgeneracijskem centru Zagorje gostili avtorja knjige V iskanju prave vrednosti, gospoda Robija Zupana.

Na vabilu na dogodek  smo zapisali  besede njegovega terapevta  prof. dr. Andreja Janeža, dr. med.: “Postal sem njegov terapevt, on pa moj učitelj o diabetesu v neverjetnih, ekstremnih življenjskih situacijah. Še več, Robi je postal inspiracija, kaj vse je v življenju mogoče doseči.”

Avtorjeva izjava: “Nikoli ne recite »tega ne zmorem« Recite »tega še nisem storil«!”, ki jo preberemo v knjigi, je prava odslikava avtorja in načina njegovega življenja.

Na srečanju nam je avtor približal svoje soočenje z diabetesom in kako je bolezen vključil v življenje. Na dogodku so bili tako starši otrok s sladkorno boleznijo, kot tudi otroci, starejši, ki imajo sladkorno bolezen tipa 2, kot tudi osebe, ki so se srečale z boleznijo pri sorodnikih in so želeli o tej temi več informacij.

Naš gost nas je s svojim pripovedovanjem navdušil, odprt je bil za vsa vprašanja in ob zaključku dogodka, so se obiskovalci z njim še dolgo zadržali v sproščenem pogovoru.

csm_Logo_EKP_socialni_sklad_SLO_slogan_e3fd6da57elogo_mddszvgclogo_final-01