Delaj, kar ti paše!

formuliranje-poslovne-ideje-700px

Imaš idejo, kaj bi rad počel, in ne veš, kje in kako bi jo izvedel?

Imaš predlog, kaj bi se še lahko dogajalo v Zagorju ob Savi?

Želiš pridobiti nove izkušnje, narediti nekaj koristnega zase ali za skupnost?

Ali pa se želiš samo družiti, spoznati nove ljudi?

Nisi edini, tudi drugi mladi razmišljajo podobno, zato se nam pridruži pri soustvarjanju programa aktivnosti Mladinskega centra Zagorje – ker v MC ZOS podpiramo ideje mladih in imaš pri nas krasno možnost, da pridobiš nove izkušnje, spoznaš nove prijatelje in se preizkusiš v nečem povsem novem!

Lahko pridobiš izkušnje pri organizaciji projektov, obenem pa počneš nekaj, kar te veseli in v čemer uživaš. Recimo, da z drugimi mladimi organiziraš koncert svoje najljubše skupine. Lahko si izposodiš kamero, posnameš video in z našo pomočjo oblikuješ video posnetek. Morda pa te veseli delo z otroki in mladimi? Pomagaš lahko pri počitniških aktivnosti za otroke in mlade. Sodeluješ lahko pri organizaciji nogometnega turnirja, kot je na primer Brcnimo rasizem ali pa svoje znanje deliš s starejšimi v okviru Medgeneracijskega srdišča Zagorje, ki deluje v okviru MC ZOS.

ideje

Lahko pa razmisliš o čisto svoji ideji, ki bo popestrila prosti čas mladine v naši dolini. Zaupaj nam svoje idejeodkrij svoje talente, naberi si nove izkušnje ter delaj, kar ti paše! 

Pridruži se nam na srečanju v sredo, 5. oktobra 2016, ob 18. uri v Mladinskem centru Zagorje.

Potrdi svojo prisotnost s prijavo na mail info@mczos.si.