Zaposlitveni klub za mlade – obisk Term Olimia

unnamedČlani zaposlitvenega kluba Zagorje, ki deluje v MC ZOS, so se pretekli petek, 15. 5.2015, mudili na obisku Term Olimia, kjer so se informirali o zaposlitvenih priložnostih pri njih.

Zaposlitveni klub Zagorje, ki že tretjo sezono deluje v Mladinskem centru Zagorje pod okriljem projekta Zaposlitveni klubi za mlade Zavoda Nefiks iz Ljubljane, je v petek, 15.  5. 2015, organiziral Podjetni petek v Termah Olimia v Podčetrtku.

Na zaposlitvenem dogodku so se udeleženci dogodka seznanili z zaposlitvenimi priložnostmi v Termah Olimia in se spoznali s ključnimi kadri v podjetju.

***
Zavod Nefiks ob podpori znamke ORTO nadaljuje s tretjo sezono Zaposlitvenih klubov za mlade, s katerimi mladim pomaga pri povečanju njihove zaposljivosti. Sodelovanje v zaposlitvenih klubih je že 104 mladim prineslo zaposlitev. V tretji sezoni so zaposlitveni klubi že delovali med oktobrom in januarjem v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Zagorju ob Savi in Murski soboti, od januarja do maja pa v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu in Zagorju ob Savi.