Kino pod zvezdami

Dragi zemljani in zemljanke.

Živimo v svetu, v katerem včasih pozabimo na osnovne človeške vrednote. Velikokrat naletimo na razpotja in povečini uberemo enostavnejše in dobro uhojene poti. Obkrožajo nas zastarele in velikokrat neučinkovite metode politike, zakonov, podjetništva in vseh ostalih uveljavljenih predstav o našem življenju. Pa obstaja rešitev? Druga pot? Pozitivna smer, ki bi lahko rešila večino zdajšnjih problemov?

Albert Einstein je rekel: »Problemov ne moremo reševati z enakim načinom mišljenja, s katerim smo jih ustvarili.«

Vabljeni na ogled dokumentarnega filma “Paradise or oblivion” (Raj ali opustošenje), 31. maja ob 21:00, v Kisovcu pri Štircu. Film zagovarja nov družbeno ekonomski sistem, ki uporablja naše dejansko znanje in predstavlja življensko delo družbenega inženirja, futurista, izumitelja in industrijskega oblikovalca Jacque Fresca, ki mu pravi gospodarstvo temelječe na virih.

Dogodek pripravljamo v sodelovanju z društvom Duh časa (www.duh-casa.si). Več o samemu društvu, lahko na dogodku izveste tudi iz prve roke!

POZOR!

S seboj prinesi kakšno odejo, stolček, blazino, turbo maximus, munchies (čips, smoki…), da bo ogled filma še prijetnejši.

V primeru dežja, se dogodek prestavi v Mladinski center Zagorje ob Savi.

Zemljevid do lokacije: http://g.co/maps/t4jyj