Prava smer!

 

Prava smer!

Prvo leto Mladinskega centra Zagorje

Izobraževanja, delavnice, koncerti, razstave, izmenjave, projekti, izleti. Kultura,umetnost, glasba, podjetništvo, turizem, razvoj, ekologija.

Ustvarjamo, spodbujamo, prirejam

Prvih 100 dogodkov, prvih 1000 obiskovalcev, prvo leto dela!o, razvijamo, sodelujemo, se zabavamo in družimo…

Mladinski center Zagorje v oktobru  obeležuje prvo leto delovanja.

Program

Sobota 8.10.2011 ob 18:00

Fotografska razstava: PO PRVEM LETU

Lovro Rozina postaja čedalje bolj prepoznavno ime na področju fotografije. Mladinski center Zagorje ob Savi spremlja že od samega začetka. Je pravzaprav njegovo oko, ki ovekoveči trenutke, da ne tonejo v pozabo. Vabljeni na njegovo prvo samostojno razstavo.

Četrtek 13.10.2011 ob 19:00

Podjetniški večer s skupino OUST.ME

Pogovorni večer s skupino, ki je ustvarila spletno aplikacijo OUST.ME. Spletna igra, ki izhaja iz vsem dobro poznane otroške igre »Krasti zemljo« je požela veliko navdušenje v tujini. Ustvarjalci, po večini Zagorjani, so letos postali zmagovalci Mini Seedcampa Ljubljana in tako sledijo uspešenemu podjetju Zemanti.

Petek 14.10.2011 ob 18:00

Filmski večer Loke Studio

Petkov večer je namenjen mladinskim ustvarjalcem iz društva Studio Loke. Njihov repertoar se vsako leto širi. Večina jih poznate po njihovih nadaljevankah Na kraju zločina Izlaka,  Mestna Redarja. Tokrat bomo predvajali film »Veličastna zgodovina Slovenskega naroda«

Sobota 15.10.2011 ob 20:00

Monokomedija Čefurji Raus

» … Čefurji so opasni. Slovenci so prpice. Slovenci majo za sabo policijo pa zakone pa državo pa vse. Čefurji pa nimajo nobenga … «

Po že skoraj 250 ponovitvah monokomedija Gorana Vojnovića z naslovom Čefurji raus še vedno  navdušuje občinstvo širom Slovenije. Vabljeni!

Igra: Aleksandar Rajaković – Sale

Dramatizacija in režija: Mare Bulc

Avtor romana: Goran Vojnović

Vstopnina: 7 Eur