Matr je smešn. Večer stand up komedije ter praznična animacija za otroke

V petek, 27. decembra, ob 17:00 te vabimo na mestno ploščad v Zagorju ob Savi, kjer se bo odvila predstava Dedkov pridnometer. Ob 19:00 pa bo predstavi sledil zadnji letošnji Večer stand up komedije, katere se moraš prav tako udeležiti!

⭐️Praznična animacija⭐️ Kaj pa bo to?

Ker je Dedek mraz pred novim letos čisto preveč zaposlen, se sam ne more pogovoriti z vsemi otroci in odraslimi. Zato je na pot poslal svoja palčka Bolfenka in Lenkota, skupaj s prav posebnim merilnim aparatom, pridnometrom. Bolfenk bo s Pridnometrom meril pridnost vseh prisotnih otrok, Lenko pa bo vse skupaj nadzoroval iz visokih prazničnih hodulj… Do novega leta morata namreč Dedku Mrazu sporočiti, kako pridni so otroci v Zagorju…

 

⭐️Večer stand up komedije⭐️ Pa to?

Gre za četrti po vrsti in letošnji zadnji stand up dogodek, kateri verjetno ne rabi posebnega opisa. Na dogodku se bo predstavil Stefan Šumanac, ki je predstavnik mlajše generacije komikov. Na nastopih je sproščen in iskren.

Leta 2014 je postal Stand up komik leta, kjer je zmagal med desetimi finalisti. Želiš izvedeti o njem kaj več? Potem pa pridi in se nasmej!

Poleg Stefana pa se bodo na odru predstavili še:

⭐️ Žan Papič

⭐️ Eva Virc

⭐️ Matej Pušnik

⭐️ Ervin Adžikić