Spomladanska delavnica z Jasmino Drolc

Tokratna delavnica bo namenjena barvam! Barve so prisotne na vsakem koraku v neštetih barvnih kombinacijah, intenziteti ter odtenkih, zato si svet brez barv težko predstavljamo. Barve igrajo pomembno vlogo pri našem razpoloženju, saj s svojimi energetskimi valovi vplivajo na naša čustva, miselnost, obnašanje in počutje. Določeno barvo lahko uporabimo za izboljšanje razpoloženja ali pa za okrepitev čustvenega stanja in zdravja.

Na delavnici vam bo Jasmina predstavila postopek in razkrila recepte kako uspešno namešati različne odtenke fimo mase, kako izbrati kombinacijo različnih barv ter sestaviti poljubne barve v abstraktni vzorec. Pri izbiri vzorčka boste imeli veliko ustvarjalne svobode. Izdelali bomo viseče uhane ali ogrlico.

Delavnica je namenjena vsem, ki so željni ustvarjanja. Predhodno znanje ni potrebno. Na delavnici dobite ves potreben material, končni izdelek delavnice pa boste odnesli s seboj domov.
Če katera že ustvarja iz fimo mase pa je zaželeno, da orodje prinese s seboj (pašta mašina in nožki).

Cena delavnice je 15€ na osebo. Število mest je omejeno, zato se je na delavnico potrebno prijavit na email naslov: info@mczos.si.