Priložnost za vsakogar – EKOLOŠKO KMETIJSTVO

ecofarmSi želite novih izzivov? Zagovarjate lokalno oskrbo s hrano? Imate obdelovalne površine in se vam zdi, da bi jih lahko bolje izkoristili? Vas zanima, kakšni so trendi na področju ekološkega kmetovanja?

Vse to boste izvedeli na predavanju »Uspešna ekološka pridelava za trg: možnosti, napotki in dobre prakse«, ki bo v sklopu projekta Metamorfoze potekalo v ponedeljek, 25. marca 2013, ob 17.30 v Mladinskem centru Zagorje ob Savi.

Vabimo mlade, študente, brezposelne in vse tiste, ki svoje podjetniške izzive morda prepoznavate prav na področju zelenega kmetijstva. Z nami bo Anamarija Slabe z Inštituta za trajnostni razvoj, ki je specialistka za ekološko pridelavo in vodja projektov trženja in promocije ekološkega kmetovanja. Zvone Černelič iz Ekološke kmetije Černelič bo z napotki in konkretnimi primeri iz prakse predstavil uspešno ekološko pridelavo hrane za trg.

Dogodek je del projekta Metamorfoze, s katerim vzpodbujamo mlade, da prevzemajo odgovornost in pobudo za trajnostni razvoj ter sodelujejo pri dogodkih, ki oblikujejo družbo in prihodnje generacije v regiji.

Predavanje izvaja Center za razvoj Litija. Prijave sprejemamo na elektronski naslov monika.cvetkov@razvoj.si ali na telefonsko številko 01 8962 718 do petka, 22. marca 2013. Predavanje je brezplačno.

Veselimo se srečanja z vami!

 

 

Logotipi_Metamorfoze_velk