Tudi samostojno podjetništvo je lahko možnost za zaposlitev

Zaposlitveni klub Zagorje, ki deluje v okviru Nefiksovega projekta Služba me ne išče, v sredo, 9.1.2012, ob 18.00 v prostorih Mladinskega centra Zagorje, vas vabi na dogodek Podjetniško omizje.

Z mladimi zasavskimi samostojnimi podjetniki se bodo pogovarjali o različnih možnostih samozaposlovanja. Pogovor bo povezovala Darja Gračnar.

V kolikor potrebujete kakšen podjetniški nasvet iz prve roke ali pa ste zgolj radovedni, kako jim je uspelo: v vsakem primeru ste dobrodošli!

 

Gostje Podjetniškega omizja bodo:

Jernej Leskovšek, univerzitetni diplomirani ekonomist, ki trenutno zaključuje študij znanstvenega magisterija na ljubljanski Ekonomski fakulteti. Hkrati je tudi samozaposlen in deluje kot sodelavec družinskega podjetja, ki se ukvarja z ekonomskimi storitvami in davčnim svetovanjem.

Renee Vozelj, diplomirani inženir logistike, je pretekli udeleženec polletnega programa »Podjetno v svet podjetništva«. V okviru programa je pridobil teoretična in praktična podjetniška znanja, ki so mu pomagala pri razvijanju lastne poslovne ideje. Deluje na številnih različnih področjih, od gostinstva do svetovanja pri organizaciji dogodkov idr.

Nejc Omahne je tudi pretekli udeleženec programa »Podjetno v svet podjetništva«. Po opravljenem podjetniškem usposabljanju je postal lastnik trgovine za male živali, obenem pa razmišlja tudi o razširitvi ponudbe na ostala področja skrbi za živali, ki so v Zasavju za zdaj še slabše zastopana.

 

Dodatne informacije: Tjaša Polc (tjasa.polc@gmail.com), spletno mesto www.talentiran.si ali na Facebook strani projekta Služba me ne išče.

 

O projektu Služba me ne išče

Projekt Služba me ne išče je prejel vsa zbrana sredstva 11. Žura z razlogom. Projekt izvaja zavod Nefiks, namen projekta pa je mladim prek zaposlitvenih klubov pomagati pri iskanju zaposlitve. Mladi s pomočjo izkušenih kadrovikov spoznavajo potencialne delodajalce in pridobivajo nove veščine pri iskanju zaposlitve. Zaposlitveni klubi potekajo dvakrat mesečno, od oktobra do maja, v Ljubljani, Mariboru, Novi Gorici, Kopru in Zagorju.