Marca na Irsko!

IrskaSi že razmišljal/a o prostovoljstvu v tujini?  Poznaš kakšnega EVS (Evropska prostovoljna služba) prostovoljca in tudi tebe mika delo v kateri izmed evropskih mladinskih, človekoljubnih, ekološko usmerjenih (…) organizacij?

Edini pogoji so osnovno poznavanje angleškega jezika, želja po novih izkušnjah ter da imaš od letošnjega poletja dalje – vsaj pol leta časa! Študent, brezposeln – tvoj status ni pomemben. Kaj pa finance? Brez skrbi, prehrana, nastanitev in aktivnosti so krite s strani Evropske komisije, potrebno je kriti le 30% potnih stroškov (okrog 100€)!

Če si želiš tovrstne mednarodne izkušnje, te najprej vabimo, da se nam pridružiš na enotedenskem seminarju na Irskem. Tam bomo poleg iskanja leprikonov, v sproščeni atmosferi in med desetinami zanimivih aktivnosti zate našli tudi primeren EVS projekt nekje v Evropi!

Seminar bo potekal od 13. do 17. marca 2013 v mestecu Shannon.

Izpolni prijavnico in napiši motivacijsko pismo, v katerem na kratko opredeliš zakaj te EVS zanima in zakaj bi se predhodno udeležil seminarja.

Oboje pošlji na denis@mczos.si do torka, 29. januarja 2013 do 13:00! Izmed prispelih prijav bomo izbrali eno osebo, ki se bo lahko sedaj spoznala z raznimi EVS projekti ter ljudmi, ki jih izvajajo.

Po spoznavanju krojačev si izberi projekt po svojem kroju – projekt, ki ti najbolj pristoji!

Tukaj najdeš prijavnico in motivacijsko pismo ter več informacij o samem seminarju.