EVS predstavitev z João Silvo!

Si med 15. in 30. letom starosti? Pavziraš, si trenutno brez zaposlitve ali pa imaš kar tako nekaj časa na razpolago? Natančneje od dveh mesecev do enega leta?

Da ta čas ne odhiti kar tako mimo tebe, ga verjetno hočeš maksimalno izkoristiti. Morda si želiš v tujini pridobiti nova znanja, spoznavati nove, zanimive ljudi, delati v prijetnem, medkulturnem okolju, si povečati zaposlitvene možnosti, pridobiti izkušnjo samostojnega življenja, osvežiti znanje angleščine ali pa se celo naučiti novega jezika …

Če si se našel/a v kateri izmed zgoraj navedenih trditev, je Evropska prostovoljna služba prava izbira zate! Na predstavitvi lahko izveš vse o programu, o tem, kaj lahko znotraj njega počneš (multimediji, šport, organiziranje dogodkov, deljenje oblačil  in hrane…) in tudi vse o tovrstnem bivanju izven Slovenije.

O Evropski prostovoljni službi boste slišali iz prve roke, saj nam bo svojo izkušnjo predstavil João Silva iz Portugalske,  ki že nekaj časa deluje v Mladinskem centru Trbovlje.

Joao se uči, izvaja razne delavnice, predstavitve, animira, oblikuje, organizira in se ob vsem tem – tudi zabava. Mogoče nam bo izdal razlog, zaradi katerega se je odločil za Zasavje, kako je dobil vzdevek »Žvau« in kako se je z desko prvič spustil po zasneženem pobočju.

Vabljen/a  15. marca ob 18:00, v Malo Halo Mladinskega centra Zagorje!