Festival Rdeči revirji

Vabljeni 12.7.2024 na Festival Rdeči revirji. Dogodek se začne ob 16:00 v parku Dr. Janeza Drnovška v Zagorju ob Savi, kjer se bomo skupaj prepustili kulturnim in ustvarjalnim programom.

Program dogodka:

16:00Bobnarska delavnica Odkrijte skrivnosti ritma na delavnici tolkal, kjer bomo združili šamanske in afriške bobne ter druge tolkalske instrumente v skupinski ritmični izkušnji.

18:00Ulična cirkuška predstava “Fact or Fiction?” Rummi-Crew je mednarodna skupina sodobnega cirkusa, ki v svojih predstavah združuje različna performativna orodja, vključno s kitajsko palico, balansiranjem, akrobatiko, gledališčem in plesom “Fact or Fiction?” je duhovita družbena kritika, ki nas spodbuja k razmišljanju o naravi resnice in človekovi izkušnji.

19:00Koncert Little Street Charmers Little Street Charmers je skupina uličnih glasbenikov, ki oživlja New Orleans swing na slovenskih ulicah. Njihova zasedba se spreminja, sestavljena pa je iz članov skupin Počeni škafi, Laura Lackey rhythm revue in Hadik Mihály band. Njihov cilj je razveseljevati in navduševati plesalce ob ritmih swing glasbe.

Petkov hangout v parku: Poleg pestrega programa bo v parku čez dan potekal tudi Petkov hangout. Mladi, pridružite se nam na sproščenem druženju, kjer boste sami ustvarjali zabavne aktivnosti, igre in klepet.