Odrska vrata

Vsak nosi v sebi igralske sposobnosti, saj že v vsakodnevnem življenju igramo različne družbene vloge. Preko odkrivanja samega sebe in raziskovanja giba v prostoru se urimo v obvladovanju različnih življenjskih situacij na odru in v osebnem življenju. Učinkovit način za odkrivanje je preko igre v varnem okolju.

Vabljeni, da se udeležite prvega srečanja gledaliških delavnic, ki bo v petek, 22. 3. 2024 ob 18.00, v Mladinskem centru Zagorje ob Savi. Prvo srečanje bo informativne in spoznavne narave. Na kasnejših delavnicah, ki bodo potekale vsak petek ob 18.00, bomo preko preigravanja krepili svojo samozavest, sočutje, razumevanje in odkrivali kdo smo, predvsem pa bomo vadili svoje igralske sposobnosti.

Delavnico bo vodil Risto Yakimoski. Risto je gledališki igralec, ki prihaja z Ohrida, Makedonije. Leta 2008 je diplomiral na gledališki akademiji Ljuben Grojs, v Sofiji. Kot igralec je nastopal na več odrih, v gledališčih in na festivalih ter deloval kot reporter na lokalni televiziji TVM Ohrid.

Delavnica je namenjena vsem generacijam, ki jih zanima gledališka igra in odkrivanje samega sebe.

Delavnica je brezplačna.

Potrebna je predhodna prijava na info@mczos.si ali tel: 040 699 097.

Vabljeni.