Grafitarska delavnica

Že skoraj 10 let je, odkar smo na igrišču Partizan v Zagorju popestrili dolgo steno z barvami in se zraven učili tehnik uporabe sprejev za stenske poslikave. Stari grafiti so zbledeli, čas je za nove!

Delavnica je namenjena starejšim od 16 let starosti in v prvi vrsti namenjena mladim do 30. leta starosti. Število mest je omejeno, zato imajo mladi prednost pri prijavi. Prijave so obvezne, svojo prijavo pa oddate tukaj.

Delavnica je brezplačna, za material in prigrizke poskrbimo mi. Poteka dva dni in pomembno je, da ste prisotni oba dneva.

Delavnica bo potekala v četrtek, 20.7., in v petek, 21.7. Oba dneva začnemo ob 10.00 zjutraj in ustvarjamo do predvidoma 19. ure. V četrtek se dobimo na Mladinskem centru Zagorje, kjer bomo začeli s pripravo skic in se spoznali s spreji, potem pa se premaknemo k steni na Partizana in tam ostanemo potem tudi v petek (razen spat gremo domov, seveda:).

Predznanje ni potrebno; ne za grafitiranje, niti za risanje. Delavnico vodi mladinska delavka in umetnica Urška Pavlovič, ki v vseh prepozna umetniške potenciale in usmerja ter podpira procese ustvarjanja z deljenjem izkušenj, tehnik in metod, ki jih tudi sama vsakodnevno raziskuje. Če imate kakšna vprašanja pred samo prijavo, se prosim obrnite na izvajalko Urško Pavlovič (urska@mczos.si).

Če pa želiš samo firbcat na grafitarski in se podružiti v ustvarjalnem poletnem vzdušju, pa pridi na PARTY*zan, ki bo v petek, 21.7., od 16. ure naprej na Partizanu.