Turnir trojk v odbojki na mivki 2023

Turnir trojk v odbojki na mivki 2023

Kdo že komaj čaka?!? Rekreativni odbojkarski turnir mešanih trojk se bo odvijal v soboto, 15. 7. 2023 od 10:00 dalje, na igrišču v Šentlambertu. Vabljeni ste prav vsi ljubitelji odbojke. Gre za rekreativni turnir, ne profesionalni ;)

Turnirja se lahko udeležijo igralci stari 15 let in naprej. Starost navzgor ni omejena, imajo pa prednost pri prijavi mladi (stari med 15 in 30 let). Število ekip na turnirju je omejeno na 12, turnir pa bo izveden pri minimalno 6 ekipah. Sistem tekmovanja bo znan na dan žreba, je pa predviden skupinski del ter izločilni boji. Za najboljše ekipe bodo pripravljene tudi nagrade. Več pravil najdete ob prijavnici.

Prijava na turnir je brezplačna, rok za prijave je do vključno ponedeljka, 10. julija 2023. Žreb ekip bo potekal v torek, 11. julija 2023 v MC ZOS, objavljen pa bo tudi kot video na naši Facebook strani.

Izponjeno prijavnico nam posredujte na elektronski naslov: jani@mczos.si. Število ekip je omejeno, zato vsi ljubitelji odbojke pohitite, da si zagotovite svoje mesto!

Vabljeni vsi, da si v sproščenem vzdušju ogledate družabni turnir v odbojki na mivki.