Koala Voice + Leopold I.

Joooou!

Veseli december je tu. Odločili smo se, da vas pred zaključkom leta pocrkljamo še z enim super, žanrsko raznolikim koncertom.


Po doooolgem času se na oder MC ZOS vračajo Domen, Manca, Miha in Tilen, bolje poznani kot Koala Voice. Če smo bolj natančni: nazadnje so pri nas nastopili leta 2013. Od takrat so Koale proizvedle ogromno avtorskih komadov in nastopili na številnih odrih po Sloveniji in tujini.

Njihova muzikalnost in očarljivost jim je pridobila tudi mesto predskupine pred legendarnimi Pixies v ljubljanskih Križankah. Svojo publiko pa so naprej lovili tudi po večjih evropskih festivalih, kot so Liverpool Sound City, Tallinn Music Week, Bush Budapest, Pohoda, Monkey Week, Exit, Inmusic in drugi.

Za pokušino:


Na odru pa se nam bo prvič predstavil tudi raper Michael Leopold. Leopold I. je samosvoj trubadur iz Gornje Radgone, ki poskuša v besedilih na preprost način obdelati kompleksne družbene teme. Z glasbo, ki je atmosferično raznolika in ritmično pestra, ruši stereotipne predsodke o rapu.

V letošnjem letu smo si ga najbolje zapomnili po Kinderšpilu, seveda pa ima na svojem repetoarju še kup drugih odličnih komadov, ki jih je letos izdal v svojem prvem albumu z naslovom Dobro jütro.

Za pokušino:


Koncert se bo pričel v soboto 17. decembra ob 21:00.

Vstop je prost! Za pijačo bo poskrbljeno.