ŠILA – Predstava impro gledališča

DIJAŠKA PREDSTAVA IMPROVIZACIJSKEGA GLEDALIŠČA OB PRAZNOVANJU 25. OBLETNICE ŠILE – ŠOLSKE IMPRO LIGE
Predstava, ki bo nastajala pred vašimi očmi in z vašo pomočjo, polna samozavestnih neumnosti in hecnih spodrsljajev. Vse kar boste videli bo na odru uprizorjeno prvič, zadnjič in nikoli več.
  • KDAJ: 2. april ob 18:00
  • KJE: Mladinski center Zagorje ob Savi
  • KOLIKO: 0€,
  • KDO: Gimnazija Ledina & SVŠGUGL
Improvizacijsko gledališče je gledališče brez vnaprej pripravljenega scenarija. Improvizatorji in improvizatorke prizore gradijo pred vašimi očmi in s pomočjo vaših predlogov! ŠILA je program improvizacijskega gledališča namenjen srednješolcem, ki že od leta 1997 spodbuja kulturno rekreacijo mladih.
Produkcija: Društvo za kulturo in izobraževanje IMPRO v sodelovanju z MC ZOS
ŠILA 25
Kaj vse bi morali početi, ko dopolnemo 25 let? Internet je poln nasvetov in prvi zadetek na medmrežju je “Izkoristite svojo ustvarjalnost”. Mi smo to dosegli že ob rojstvu. ŠILA – Šolska impro liga že 25 let skrbi za kreativno preživljanje prostega časa, nore prizore, odštekane like, čustvene zgodbe in bizarne odnose, ki jih ustvarjajo šilarji in šilarke pred očmi in s pomočjo gledalcev in gledalk. Ko smo davnega leta 1997 projekt ŠILA zagnali, je bil naš moto: “ŠILO v vsako šolo”. Temu motu ostajamo zvesti še danes. Petindvajset let delovanja praznujemo tako, da s šilarji in šilarkami potujemo po različnih krajih po Sloveniji, v želji, da bi približali našo dejavnost vsem mladim.