Mednarodno usposabljanje: “Visualise Words, Embody Visuals 2.0”

 

Mednarodno usposabljanje: “Visualise Words, Embody Visuals 2.0”

Zate imamo že nov projekt na katerega se lahko prijaviš. Gre za mednarodno usposabljanje “Visual Words, Embody Visuals 2.0”, ki bo zagotovilo praktičen okvir in prostor za vaš osebni razvoj na področju vizualnega mišljenja in utelešenega učenja. Splošni cilj tega usposabljanja je opolnomočiti udeležence za uporabo vizualnega mišljenja in tehnik utelešenja za olajšanje izobraževalnih dejavnosti v svojem prostor (virtualnem in fizičnem). Več informacij o samem usposabljanju najdeš na spletni strani projekta: https://visualisewords-embodyvisuals.weebly.com/about–infopack.html

Kje in kdaj?

Usposabljanje bo potekalo v dveh delih. Prvi del bo potekal prek spleta vsako sredo med 10:00 in 12:00 od 6. aprila do 11. maja. (6. april, 13. april, 20. april, 27. april, 4. maj in 11. maj). Drugi del bo potekal med 14. in 21. avgustom v mestecu Sucha nad Parnou na Slovaškem. 

Za koga?

Usposabljanje je namenjeno mladinskim delavcem, trenerjem, fasilitatorjem in drugim osebam, ki delujejo na področju izobraževanja, ki si želijo nadgraditi svoje kompetence na področju dela s telesom in vizualnih orodij.

Kaj še?

Vsak udeleženec je upravičen do pavšala 130€ za potne stroške. Morebitno razliko nad pavšalom udeleženec krije sam. Stroški prehrane in bivanja na Slovaškem so kriti v celoti.

Prijave:

Za prijavo na usposabljanje izpolni prijavnico, ki jo najdeš tukaj. Izpolnjeno prijavnico pošlji na international@mczos.si. Rok za oddajo prijave je 20. marec.