YOUth EmPOWERed – mladinska izmenjava

“YOUth emPOWERed” je šestdnevna mladinska izmenjava za radovedne mlade, ki želijo razumeti in razviti svoje sposobnosti za krepitev odpornosti, opolnomočenja in pozitivnega duševnega zdravja.

Izmenjava bo potekala v Grčiji, v mestu Aigia na severu Peloponeza od 19. avgusta do 26. avgusta. Stroški za potovanje, nastanitev in prehrano so kriti iz programa Erasmus+, tako da se udeleženci izmenjave udeležite z doplačilom 30€*.

Iščemo 5 kandidatov za udeležbo na izmenjavi. Za udeležbo na izmenjavi ne potrebuješ predznanja, vseeno pa moraš izpolnjevati nekaj pogojev:

  • Starost med 18 in 30 let.
  • Interes o tematiki izmenjave (vse informacije o izmenjavi lahko prebereš na tej povezavi: https://www.smore.com/gf485 )
  • Sposobnost komunikacije v angleščini

Prijave na izmenjavo zbiramo na international@mczos.si z izpolnjeno prijavnico. Prijave zbiramo do ponedeljka 5. julija!

*Stroške za morebitne PCR teste morajo udeleženci_ke kriti sami! Storški prevoza v in iz Grčije so kriti do 275€. V primeru, da bi stroški potovanja presegli to številko, razliko doplača udeleženec_ka sam_a.