Nega telesa

Poletje je že pred vrati, kratka oblačila so vedno pogosteje v uporabi, mi smo z mislimi že na morju… Kaj pa vaša koža? Ali je vaša koža pripravljena, da se razkrije in se pogumno pokaže v naslednjih toplih mesecih? je pripravljena iz zimskega spanca spet stopiti na sonce?
Tokrat se bomo pogovarjali o negi kože na telesu. Kako je zgrajena, kako deluje, naučili se je bomo negovati in pa zaščititi pred vsemi vročimi dnevi, ki še prihajajo. Govora bo prav tako o vseh njenih pomankljivostih, nevšečnostih in pa o tem kako jih ublažiti in sprejeti kot del sebe. Predstavljenih bo nekaj tretmajev kot so: suho krtačenje, limfna drenaža, vakumska maderoterapija, bodywrapping (obloge) ipd.
Če želite za svojo kožo to poletje poskrbeti in ji dati tisto piko na i za sijaj, potem se udeležite delavnice za nego telesa, ki bo potekala v ponedeljek, 21.6.2021 ob 18.00 v Mladinskem centru Zagorje.
Prijave so obvezne na: info@mczos.si, saj je število udeležencev omejeno.
Delavnica je brezplačna, vodi pa jo izkušena kozmetičarka in maserka Eva Bartelme. Lepo vabljeni, da se ji pridružite in se svoji koži malo zahvalite. Negujmo se!