5 ZA VZGOJO

Šola za vse, ki vzgajate

 

Tako kot vsako leto smo se tudi letos potrudili, da povabimo predavatelje,ki nam bodo predali znanje, ki je v tem času za nas najbolj potrebno. Pandemija je posegla prav vsa področja našega življenja in precej spremenila družinsko dinamiko, kar tudi predstavlja številne izzive v vzgoji otrok.  Tokrat smo za vas pripravili dva brezplačna online predavanja v okviru projekta 5 za vzgojo:

 

  1. Franja Gros, univ. dipl. psih.: Družinska E-pravila

S prvim predavanjem začnemo že prihodnji torek, 16. 3. 2021, ob 18.00. Predavanje Družinska E-pravila bo izvedla Franja Gros, univ. dipl. psih., svetovalka na Centru pomoči pri prekomerni rabi interneta LOGOUT. V številnih družinah je prisotnih več računalnikov in mobilnih naprav. Napotki, kot so, kje je mesto računalnika, pravila o omejevanju uporabe, pozitivni zgledi staršev in ostala preventivna sporočila so še kako pomembna v ranljivem obdobju otrokovega odraščanja. Vzpostavitev družinskih e-pravil priporočamo vsaki družini. Prijavite se lahko s klicem na telefonsko številko 030 366 779 ali pišete na info@vgc-zasavje.si. Na vaš elektronski naslov bomo najkasneje en dan prej poslali povezavo do spletnega dogodka.

 

  1. Marko Juhant, specialni pedagog: Vzgoja v turbulentnih časih

torek, 6. 4. 2021,ob 18.00 pa bomo gostili Marka Juhanta, specialnega pedagoga (področje obnašanja, čustvovanja in osebnosti) in avtorja številnih najbolje prodajanih knjig o vzgoji otrok. V trenutni situaciji, ki je nepredvidljiva, se tako starši kot otroci soočajo s številnimi izzivi. Na predavanju bomo prejeli ogromno jasnosti in si odgovorili na vprašanje kako vzpostaviti ravnovesje v turbulentnih časih. Prijavite se lahko s klicem na telefonsko številko 040 699 097 ali pišete na info@mczos.si. Na vaš elektronski naslov bomo najkasneje en dan prej poslali povezavo do spletnega dogodka.

 

Prisrčno vabljen!