MC Teater

Gledališke metode nam pomagajo pri pridobivanju samozavesti, še posebno glede javnega nastopanja. Pilimo izražanje in kreativno razmišljanje. Širimo pogled na svet, situacije, odnose in ponuja nam odlične iztočnice za razpravo in refleksijo. Gledališče vpliva na naš način razmišljanja in doživljanja življenja. Vabi nas na pot raziskovanja nas samih, naših vrednot in prepričanj, našega obnašanja. Odpira kreativno igrišče, polno priložnosti in spoznanj. In omogoča, da iz srca nasmejimo sebe in druge :)

Te zanima gledališče? Igranje vlog? Izražanje skozi umetnost? Gibanje? Si želiš spoznati čudne ljudi ali pa vrstnike s podobnimi interesi, kot jih imaš ti? Se želiš preizkusiti v improvizaciji.
Vabljeni, vabljena, vabljen ti in ostali vsi – v naš MC Teater, ki zaenkrat še vedno poteka preko spleta, a zato ni nič kaj manj zabavno.
Dobimo se to soboto, 13. marca, ob 19.00 na Zoomu – prijave na urska@mczos.si so obvezne, saj ob prijavi dobite povezavo do Zoom klica. Nobenega predznanja ne potrebuješ, le željo po zabavi in raziskovanju skozi gledališče. Kaj pa to pomeni, pa sam_a doživiš sproti.
Če čutiš usaj mal firbca al pa želje v sebi, sam akcija, ne bo ti žou!