Andrej Pešec: predstavitev knjige Moški in ženske

Zakaj smo, ko so srečne ženske, srečni vsi, in obratno? Kako se dotakniti srca, in ne ega moškega, ženske? Kaj v odnosu med žensko in moškim potrebuje ženska in kaj moški?
Kako razviti pravo harmonijo v odnosu … in harmoničen odnos s partnerjem, družino, taščo, sorodniki … V čem je ključ zvestobe med žensko in moškim ter kaj pomeni prava zvestoba? Kako privlačiti pravega partnerja?

Vabljeni na predavanje in predstavitev nove knjige Andrej Pešec: Ženske – moški, ki bo v torek, 29. septembra, ob 18.00 v Mladinskem centru Zagorje. Za udeležbo na dogodku so obvezne predhodne prijave na: http://tiny.cc/mczosprijave (število mest je omejeno). Organizatorji upoštevamo usmeritve NIJZ za preprečevanje širjenja virusa Covid-19 in obiskovalce naprošamo, da se dogodka udeležijo zdravi in upoštevajo nošnjo maske.

 

Dogodek bo vodil Andrej Pešec, univ. dipl. politolog, ki deluje kot celostni psiholog, pedagog, trener in strokovnjak za odnose, leadership ter osebni razvoj; sodeluje s preko 180 zavodi v Sloveniji in na tujem.Vodil je že preko 1500 predavanj, webinarjev in izobraževanj, za katere so značilni nenavadni praktični primeri, sinteza sodobnih celostnih znanj, leadershipa in motivacijske filozofije ter zanimive zgodbe iz vsakdanjega življenja.

 

Vstop prost.

Dobrodošli in vse dobro dotlej