Tedenski napovednik 25.5. – 31.5. 2020

Kahoot! kviz: 

Teden ponavadi začnemo v torek s Kahoot! kvizom. Kahoot! je zabavna aplikacija oz. spletna stran, namenjena enostavnim kvizom o različnih temah. Mi vam nudimo kvize o različnih državah in o pop kulturi…

Da se nam pridružite, spremljajte naš Facebook, Instagram ali Snapchat, kjer boste našli kodo do kviza. Kodo objavimo vsak torek in četrtek okrog 9:00, kviz pa lahko rešite do devete ure zvečer. To ne pomeni, da kviz rešujete 12 ur! Samo reševanje vam bo vzelo manj kot deset minut. Kodo vpišete v aplikacijo na vašem telefonu ali pa na spletni strani https://kahoot.it/

Družabne igre MC ZOS + MCH + MCT:

Pogrešate večere s prijatelji ob prigrizkih in družabnih igrah? No, prigrizkov vam ne moremo zagotoviti, lahko pa skupaj odigramo kakšno od klasičnih namiznih iger na neklasičen način… Preko spleta seveda! Vse kar potrebujete, da se nam pridružite, je računalnik z internetno povezavo, slušalke in mikrofon. Dobimo se vsako sredo med sedmo in deseto zvečer in to kar trije mladinski centri skupaj. Zagorje, Trbovlje in Hrastnik. Dobimo se na Zoom-u, za link pa spremljajte naše družabne medije. Ta teden bomo igrali igro Codenames… Zelo zabavna in zanimiva ekipna igra. Če jo še ne poznaš, ni panike! Se bomo naučili skupaj :)

Virtualni dnevni center:

Si navajen, da se ob petkih zvečer družiš v našem mladinskem centru, pa se zaradi virusa ne moreš več? Potem je naš virtualni dnevni center pravi naslov. Res, da ne bomo pekli palačink in pili čaja in kave, bomo pa kaj pametnega rekli in se skupaj odločili kaj bi počeli, da si zapolnimo petkov večer. Pridružite se nam lahko, s pametnim telefonom ali računalnikom, vsak petek od 19:00 pa vse do 22:00, na Zoom video klicu. Video ni obvezen. Link do virtualnega dnevnega centra pa najdeš na Facebooku na dan dogodka.

Pogovori 1na1:

Poleg vseh dogodkov, ki so na voljo, pa nam lahko tudi pišeš za pogovor ena na ena. Pogovarjamo se o vsem (o vsakdanu, težavah, izzivih, kako razmejevati prosti čas in čas za delo, o starših, odnosih, spolnosti, čustvih, osamljenosti, hobijih, tabujih, glasbi, praznovanju, tudi šoli). Mladinski delavci poznamo nekatere tehnike, ki lahko olajšajo morebitno stisko, v kolikor je pa zadeva zelo obsežna, pa vključimo druge kompetentne osebe. Mladinski delavci smo vam na voljo na različnih medijih. Facebook messenger, e-mail, Discord ali Zoom, ipd. Za prvi kontakt pa piši na info@mczos.si ali na Facebook messenger MC ZOS.