DELAJ KAR TI PAŠE!

● Imaš idejo, kaj bi rad počel, in ne veš, kje in kako bi jo izvedel?

● Imaš predlog, kaj bi se še lahko dogajalo v Zagorju ob Savi?

● Želiš pridobiti nove izkušnje, narediti nekaj koristnega zase ali za skupnost?

● Želiš deliti svoje znanje in veščine z drugimi?

● Ali pa se želiš samo družiti, spoznati nove ljudi in se zabavati?

Verjetno nisi edini, ki podobno razmišlja o določeni aktivnosti. Pridruži se nam torej pri soustvarjanju programa aktivnosti MC ZOS, kjer podpiramo ideje mladih in ti dajemo možnost, da pridobiš nove izkušnje, znanja, spoznaš nove prijatelje ali se preizkusiš v nečem povsem novim!

23215243_L

 

Pri nas lahko pridobiš izkušnje pri organizaciji projektov, obenem pa počneš nekaj, kar te veseli in v čemer uživaš.

S skupino podobno mislečih mladih lahko organiziraš koncert svoje najljubše skupine, si izposodiš kamero ali fotoaparat ter posnameš fotografije in z našo pomočjo oblikuješ video posnetek. Imaš bend, pa nimate ustreznih pogojev za vajo? V MC ZOS se nahaja tudi vadnica, kjer se lahko glasbeno udejstvuješ. Te veseli delo z otroci? Potem lahko pomagaš načrtovati programe počitniških aktivnosti za otroke in mlade, se z njimi družiš tekom šolskih počitnic, z njimi ustvarjaš, jih spremljaš na izlete… Če te zanima šport lahko pomagaš pri organizaciji vsakoletnega jesenskega nogometnega turnirja Brcnimo rasizem ali pa organiziraš dogodek povezan s kakšno drugo športno aktivnostjo. Svoje jezikovno in računalniško znanje lahko deliš s starejšimi v okviru Večgeneracijskega centra Zasavje, katerega del je tudi MC ZOS.

Zaupaj nam torej svoje ideje, odkrij svoje talente, naberi si nove izkušnje ter delaj, kar ti paše! Če bi tudi ti rad/a počel/a točno tisto, kar te že dolgo časa veseli, ampak žal nisi imel/a priložnosti, da to uresničiš, te vabimo k nam na na uvodno druženje vseh, ki bi želeli kakorkoli sodelovati pri ustvarjanju programa Mladinskega centra Zagorje ob Savi ali prispevali k dogajanju v naši dolini!

Pridruži se nam na srečanju v četrtek, 16. januarja 2020, ob 18. uri v Mladinskem centru Zagorje ob Savi.

Svojo prisotnost potrdi s prijavo na mail info@mczos.si.