Prostovoljstvo na Finskem. Looking for adventure? What about volunteering in Virrat?

Te zanima prostovoljstvo na Finskem v malem mestu, sredi čudovite narave in stran od mestnega vrveža? Potem beri dalje! Od 20. 1. 2020 do 15. 5. 2020 se lahko podaš v Virrat, ki šteje le nekaj tisoč prebivalcev in postaneš aktiven v lokalnem okolju. Poudarek tvojega prostovoljstva bo komunikacija in igranje z lokalno mladino.

Koga iščemo?
Osebo, ki je socialna, zabavna, ima smisel za humor, prijazna, fleksibilna, motivirana, pogumna, sproščena, odprta in si upa oditi v neznano ter ima osnovno znanje angleškega jezika.

Tvoja starost
Iščemo osebo, ki je stara od 18 do 30 let.

Tvoje naloge
– Igranje iger z mladino

– možnost sodelovanja na projektih lokalnih šol, NGO-jev ipd.

– kuhanje z otroci v mladinskem centru, kuhanje jedi iz tvoje države

– promoviranje mednarodnih aktivnosti

– sodelovanje na različnih dogodkih, kampih

– uporaba družbenih omrežij, predvsem Instagrama in Snapchata

Pdf. z dodatnimi informacijami najdete tukaj.

Motivacijsko pismo s CV-jem pošljite na: nina@mczos.si.

Projekti prostovoljstva v okviru Evropske solidarnostne enote mladim nudijo priložnosti za prostovoljsko delo. Odgovarjati morajo na pomembne potrebe družbe, prispevati h krepitvi skupnosti in ob tem prostovoljcem omogočati, da pridobivajo uporabne izkušnje, veščine in kompetence za svoj osebni, izobraževalni, socialni, državljanski in profesionalni razvoj, s čimer se izboljšuje njihova zaposljivost.

Več o programu Evropske solidarnostne enote (slo. ESE, ang. ESC, bivši EVS) si lahko preberete na povezavi: http://www.movit.si/ese/projekti-prostovoljstva/