Srečanje MC Kreativcev

Bi rad_a več ustvarjal_a? Bi se pridružil_a skupini mladim, ki raziskuje svojo kreativno plat? Bi se naučil_a slikati, risati, si upati več ustvarjati?

Smo skupina MC KREATIVCI – mladi, ki se radi družimo in skupaj ustvarjamo ter packamo. Nismo profesionalci in to ni naš cilj postati. Na umetnost gledamo široko, k njej vabimo vse in skozi njo se svobodno izražamo. Če se nam pridružiš, ti ne bo žal.

Vabljeni na srečanje MC kreativcev, ki bo v nedeljo, 1. septembra, ob 18.00 v MC Zagorje, kjer se bomo spoznali, izrazili ideje in želje ter se dogovorili za nadaljnja srečanja. Interesno skupino MC KREATIVCI vodi Urška Pavlovič, mladinska delavka in umetnica. Prosimo, da se v primeru udeležbe prijavite na urska@mczos.si.

Skupina je namenjena vsem, ki bi radi več ustvarjali, ki bi radi predali svoje znanje ustvarjanja. Vabljeni mladi amaterji, še ne odkriti umetniki, umetniki v nastajanju ali ljubitelji packanja. Predvsem pa mladi, ki pogrešate več svobode pri izražanju skozi umetnost.

Decembra pripravljamo razstavo MC Kreativa, kjer bomo razstavljali naše izdelke, ki bodo do takrat nastali. Planirajo se 3 večje delavnice:

  • Delavnica oblikovanja z glino
  • Delavnica risanja z ogljem
  • Delavnica slikanja z akrilnimi barvami

Izdelke, ki jih bomo na teh delavnicah izdelali, bomo skupno razstavili decembra v Mali hali v MC Zagorje. Priporočena je udeležba na vseh treh delavnicah, lahko pa se udeležite tudi posameznih.

Pridi in ustvarjaj z nami!