Each One Teach One: HIP HOP Showcase v Zagorju ob Savi

Projekt Each One Teach One, v sodelovanju z MC ZOS – Mladinski center Zagorje ob Savi, predstavlja dogodek: Hip Hop Showcase v Zagorju!
V petek, 09. 08. 2019 ob 17:00 bomo v parku Dr. Janeza Drnovška (pri poldnevniku) predstavili veščine hip hop kulture.

Hip hop je kulturni fenomen, ki je zrasel na pogorišču obubožanih in razdejanih sosesk južnega Bronxa v začetku 70-ih let. Uveljavil se je na ulicah kot odgovor na brezup ter nasilje, razvija pa se še danes po celem svetu in del te kulture lahko postaneš tudi ti.

To je edinstvena priložnost, da se v svojem domačem kraju spoznaš z različnimi elementi hip hop-a v obliki delavnic in to zastonj! Poučevanje bo ob interesu možno tudi nadaljevati, ob rednih terminih.

PROGRAM:
HIP HOP SHOW
RAP
DJ-ING
BEATMAKING
BREAKING in HIP HOP
GRAFITI

Rap, DJ, breaking/hip hop ples, grafiti in beatmaking delavnice bo pod mentorstvom izvajala ekipa mladih hip hop glav, z znanjem pridobljenim pri Javni zavod Mladi zmaji v sklopu mestnega inkubatorja.

MENTORJI:
Maruša Pirnat
Igor Večerič – Dj Woo-D
Blaz Kranjc – Kranskee
Maksim Azarkevič – Azram
Roman Urek – Moomy
Marko Kocjan – EMKEJ

Each One Teach One je mladinski projekt, ki se je leta 2016 začel kot medvrstniško predajanje neformalnega znanja kulturnih dobrin hip hop-a, s strani mladih fantov in deklet.

Z načrtovanimi aktivnostmi želimo mlade usmeriti v lastne interese in skupaj z njimi oblikovati različne mladinske projekte ter jim na tak način predstaviti kvalitetno preživljanje prostega časa, hkrati pa jih vključiti v družbo.

Obvezne prijave zbiramo na: info@mczos.si