28.12.2018 | Informator

Večer stand-up komedije

Komedija v Zagorju!

Leto 2018 bomo v Mladinskem centru Zagorje zaključili s smehom. K nam prihajajo Stefan Šumanac-ŠumiMarko Žerjal in Matevž Baloh.

Nepozaben večer stand – up komedije bo potekal v petek, 28. decembra 2018, ob 19. uri. Dogodek bo potekal v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi. Moči sta znova skupaj združila Šklab in MC ZOS.

Stefan Šumanac-Šumi

Že nekaj let aktualni stand-up komik leta, Šumi je po 8 letih nastopanja in preko 500 nastopov eden boljših slovenskih stand up komikov, zagotovo najboljši, če poslušamo besede njegove mame. Rad pove, zakaj je v Sloveniji težko in zakaj je lepo biti čefur, pri tem pa s svojim balkanskim stilom in rosno mladostjo očara predvsem ženski del publike. V nastopu se sprehaja skozi različne teme, od nedokončane šole, razlik med moškimi in ženskami, uporablja imitacije in nam pove mnogeživljenskih zgodb, ki jih obrne v prave komične dogodivščine. Stefana lahko zasledimo v številnih reklamah, videospotih in skečih z velikim številom znanih slovenskih estradnikov.

 

Marko Žerjal

je stand up komik iz Kopra. Njegov humor je analitičen in pronicljiv in z njim ne prizanaša nikomur, še posebej samemu sebi. Od leta 2014, ko so množice še divjale na All About That Bass in ko je bil iPhone 6 še sodobna tehnologija, je nastopal že povsod po Sloveniji, dvakrat tudi na Festivalu stand-up komedije Panč. Poleg stand-upa se ukvarja tudi s snemanjem zabavnih youtube videov, zaslovel pa je z youtube serijo Bednik, kjer pove še tisto kar je pozabil povedat na odru.

Rad ima dolge sprehode po plaži in šale na zoofilijo, incest in naciste. Vsaj upamo, da so šale …

 

Matevž Baloh

Nov komedijant na sceni, ki svojo obliko humorja še išče. Trenutno je nekje med pritlehnim in kulturnim humorjem, torej zna povedati kaj zanimivo smešnega ali pa neprimerno smešnega. Njegov humor pa še ni komercialen oz. prodajno uspešen, poudarek na ”ŠE NI”. Lahko mu pomagate utreti pot, ali pa nastavite bananine olupke. Vaša odločitev. (PS.: če boste res metali bananine olupke na oder, potem raje vidi da so polni).
“Smeh pomaga pri vsakem problemu, razen, če je ta problem v spalnici. Tam se smehu izogibajte. Če se lahko iz česa norca delaš, je to iz sebe. Smeh je pol zdravja, je pa res, da je druga polovica denar, vsaj tja nas pelje naše zdravstvo. Jaz vam lahko obljubim, da se boste od mojih 10 min, smejali vsaj 5.”

Vstopnina 4 €.

Komentiraj

  • Ime *
  • E-mail * (E-mail ne bo prikazan)
  • WWW