MOONaDANCE – ples k Sebi

ZEMLJA PLEŠE
Za nami je kar nekaj težkih novembrskih dni, ko je stanje na nebu pritiskalo navzdol in odstiralo razbolela mesta v nas. Ene ste ga občutile bolj, druge manj. Ampak ženske smo ciklična bitja in vedno nekaj opuščamo in smo vedno na sledi nečemu novemu. In prav je tako! Tako zelo prav!
Na decembrskem srečanju se bomo odprle radosti, ki prebiva v naših telesih. Dokler ne prebudimo telesa, ne moremo polno občutiti življenja. Dokler občutja ne stečejo skozi telo, ostajajo zakopana nekje globoko v nas ter ustvarjajo blokade, kjer se kopičijo zastala čustva. In tečejo! Včasih kot voda, včasih kot elektrika, včasih kot neustavljivi tok deročega orkana, včasih kot nežni gibi vetra v vejah brez. Vabljene, da jih skupaj premaknemo, pretresemo, raztresemo in se prerodimo v nekaj novega, svežega, da bomo lažje vstopile v novo leto, ki se zares začenja že z zimskim solsticijem, ki pa mu bomo namenile prav posebno delavnico.

Tokrat pa bomo izkoristile decembrsko radost v pričakovanju novega in se priklopile na val veselja, ki pleše v nas in zunaj nas. Kar koli bost prinesle s sabo na plesišče, se bo zavrtinčilo in dvignilo v nebo, da bomo stopale naprej lahkotnejše in voljne prejeti radost.

Vabljene v petek, 7. decembra, ob 19.30 uri v Mladinski center Zagorje ob Savi. Obvezne prijave na info@mczos.si, prispevek na udeleženko pa je 7€.

Se plešemo!