05.11.2018 | Informator, Joga, Projekt

OM Chanting

Vabljeni na aktivnost OM chanting, ki bo v Mladinskem centru Zagorje ob Savi potekal ob ponedeljkih ob 17.30 uri. Aktivnost, ki bo potekala v sklopu Večgeneracijskega centra Zasavje, bo vodila Aryani Špela Vozelj. Začnemo 5. 11. 2018.

OM Chanting (več tisoč let stara tehnika himalajskih rišijev) je brezplačna skupinska tehnika, ki uporablja transformacijsko moč OM-a za aktivacijo samozdraviteljskega potenciala udeležencev. Praksa preoblikuje negativnosti v pozitivno energijo, pomaga pri energetskem čiščenju lokalnega okolja in podpira fizično, čustveno in duhovno blagostanje udeležencev. OM Chanting vnaša harmonijo in ljubezen v naše življenje, spreminja odnose z našimi najbližjimi in nas ponovno povezuje s tem kar smo, kar smo vedno bili in kar vedno bomo – atma (duša).

Ljubezen je treba deliti. OM Chanting združuje ljudi, da delijo pozitivne vibracije OM-a in njihovo ljubezen do matere Zemlje v lokalnih skupnostih in narodih po vsem svetu.

“V trenutku, ko ljudje pričnejo peti OM v OM Chanting krogu, se njihova lastna vibracija avtomatsko transformira v OM. Kdorkoli je znotraj kroga, je poplavljen z energijo in to je tisto, kar spremeni vibracijo telesa. Celo celice, ki so mrtve, pričnejo vibrirati. Kamorkoli greste, vaša aura vibrira kozmični zvok OM.”

– Paramahamsa Vishwananda –

Za udeležbo ni potrebno imeti predznanja ali izkušenj z meditacijo oziroma katero koli jogijsko tehniko. Prav tako OMC ni religijsko ali kulturno določen. Pridruži se nam lahko vsakdo, ki začuti, da bi na ta način lahko pomagal sebi, ljudem, ki potrebujejo pomoč ali okolju/prostoru v katerem živi.

*******

Om chanting od maja poteka ob ponedeljkih ob 19.30, vodi ga Goran Čamber.

 

Komentiraj

  • Ime *
  • E-mail * (E-mail ne bo prikazan)
  • WWW