27.10.2018 | Zabava

Event Horizon

V mesecu oktobru se nam po dolgem času ponovno obeta koncert za vse ljubitelje težke metal glasbe. Letos organiziramo že tretji koncert z naslovom »Event Horizon«, ki se bo odvil v soboto, 27. oktobra 2018, ob 21. uri v dvorani Mladinskega centra Zagorje ob Savi.

Za norijo pod odrom, razgibavanje vratu in headbanging z dolgimi lasmi bodo poskrbele tri skupine: Termin disease, Kreshes Nepitash in Cowboys from hell (CFH).

VSTOPNINA: Zaželen prostovoljni prispevek 5€.

____________________________

Terminal Disease

Terminal Disease je metal glasbena skupina iz Zagorja ob Savi, ki je s svojim delovanjem začela leta 1998, ko so se lokalni mladci zbrali in začeli žgati metal. Glasbeno ustvarjanje je iz leta v leto raslo in se razvijalo, paralelno s številom koncertov. Na sami poti so se pojavljali problemi s prostori za vajo ter s samo zasedbo, ki se je nekajkrat spremenila. Sedaj vadijo v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi. Kvaliteto poleg same energije postavljajo na prvo mesto, tako da želijo tako tehnično kot kreativno, s svežo energijo – popestriti njihove izdelke, s tem pa okužiti in zadovoljiti marsikateri ušesni mešiček. Njihovo zvrst bi opredelili preprosto, kar kot metal, saj je skozi poslušanje možno slišati vplive različnih zvrsti – thrash, death, industrial, metalcore…
Člani:
Gregor Bovhan – Bovhc (vokal, kitara)
Janez Grošelj – Želvak (bobni)
Kristian Buovski – Kiko (bas)
Samo Poredoš (kitara)

____________________________

Kreshes Nepitash

Kreshesh Nepitash je petčlanski hardcore/metal band iz Trbovelj, ki je s svojim ustvarjanjem začel ob koncu leta 2004.
Fantje beležijo že 14. leto delovanja na slovenski hardcore sceni, izdali že kar nekaj avtorskega materiala. Po demo posnetku iz leta 2005 in ploščah »Life is on the line« (2007) ter »A piece of anger« (2009) so nazadnje leta 2015 izdali “This goes to…” kar je njihov že 3. »LP« album.
Člani:
Matic Hribar – vokal
Iztok Deželak – bobni
Denis Lihić – bas kitara, back vokal
Nejc Kuder – kitara
Peter Dolšina – kitara, back vokal

____________________________

Cowboys from hell (CFH)

So petčlanski bend z Obale, ki deluje od konca leta 2014. Igrajo metal in si želijo, da bi v prihodnosti ustvarjali avtorske komade. Zgledujejo se po legendarnih velikanih, kot so Pantera, Metallica, Machine Head, Alice In Chains, Sepultura in še mnogi. Združuje jih ljubezen do dobre muzike, strast pri igranju in dober žur. Igrali so že po celotni Sloveniji (Lokal Patriot NM, H.O.G. Portorož, Orto Bar LJ, Kult Bled, Pekarna MB, Blejska Dobrava, Figa Rock Bar KP, GNZ Prešnica, Klub Jedro Medvode, Trainstation KR, Lendava in še in še), Hrvaški in Nemčiji. Objavili so 5 spotov, ki si jih lahko ogledate na njihovem youtube kanalu.
Bend sestavljajo prekaljeni glasbeniki iz bivših in sedanjih skupin, kot so Revolver, AlmostRage, MIT, Su-Shine, Lady’s First, Elvis Jackson… in to so: Igor Zonta – vokal, Miha “Buco” Oman – kitara, Vasilij Sušanj – Kitara, Ejaq Udovič – bas, Marko Soršak “Soki”. – bobni.

Njihov moto je NOGE NA V PA ČEU U TVA! Pridite na koncert in poglejte, kaj to pomeni.

Komentiraj

  • Ime *
  • E-mail * (E-mail ne bo prikazan)
  • WWW