NLP delavnica

Nevrolingvistično programiranje ali NLP je nov pristop k komunikaciji, osebnem razvoju in trenutno zelo popularna tehnika komuniciranja. Orodja in tehnike, ki jih ponuja, so zelo uporabne v osebnem in poslovnem svetu.

Delavnica bo potekala v dveh sklopih. Prvi bo v sredo, 4.4. 2018, ob 18.00, drugi pa ravno tako na sredo, 18.4. 2018, ob 18.00. Delavnica bo potekala v Mladinskem centru Zagorje ob Savi in na njej se bomo poleg poslovno-komunikacijskih veščin dotaknili tudi vsebin, ki zajemajo spoznavanje sebe, upravljanje s seboj in krepitev osebne moči.

Delavnico bo vodila Ksenija Lapornik, direktorica podjetja Aspekti d.o.o., z večletnimi izkušnjami vodenja Marketinga v podjetjih, ki so uspešno delovala na domačem in tujih trgih.

Cilji delavnice, ki jim bomo sledili, so:
• Nadgradnja generičnih kompetenc za boljšo zaposljivost,
• Aktiviranje osebne moči in notranje trdnosti,• Krepitev samopodobe in samozavesti,
•Vzpostavitev delovne kondicije in lažje razumevanje zahtev delodajalcev,
• Dvig kakovosti življenja.

Samozavesten posameznik in posameznica, ki po eni strani s svojim življenjem upravljata, po drugi strani pa sta odprta za priložnosti, imata večjo možnost za pridobitev in/ali ohranitev dobre zaposlitve ter vzpostavitev bolj kakovostnega življenja.

Srečanji bosta potekali v sklopu projekta Ključ.

Delavnica je primarno namenjena mladim od 18. do 29. leta starosti, skupini pa se lahko pridružijo tudi starejši in mlajši.

Obvezne predhodne prijave zbiramo na info@mczos.si.

O projektu Ključ:
Projekt Ključ je projekt, ki mladim skozi izvajanje usposabljanj in reševanja zaposlitvenih izzivov skrajša pot do službe. Iskalcem zaposlitve namesto pasivnega pošiljanja prošenj v nedogled omogoča reševanje zaposlitvenih izzivov, usposabljanja s sodobnimi znanji in veščinami ter druženje z bodočimi delodajalci in vrstniki. V sklopu projekta Ključ poteka tudi klub Ključ.

KLJUČ; Kdor išče delo, hitreje najde službo.