Ko telo spregovori 2

​​Pripravljamo skupino za brezplačna 3 redna sre​č​anja z naslovom Ko telo spregovori 2, na katerih bomo raziskovali na​š​e notranje potenciale, prepri​č​anja, vrednote…, se u​č​ili o sebi in en o drugem.

Preko teoreti​č​nih konceptov psihologije in somati​č​no​-gibalnih (telesnih)​ pristopov​, se bomo poglabljali v naša vsakodnevna življenjska vprašanja ter iskali lastne odgovore, ki se zrcalijo v našem vedenju, ter naših telesih​.

Na​š​e teme se bodo oblikovale predvsem glede na potrebe skupine in ​ž​elje posameznikov.


V​sako 2-urno srečanje bo sestavljeno iz:

  • T​elesno gibalnega dela (sproščanje našega telesa, usmerjanje v kreativen gib, povezovanje z notranjim doživljanjem v telesu, itd.)
  • ​Psihološko teoretičnega dela (razlaga teorije v ozadju glede na tematike, ki jo bomo pogledali na tistem srečanju)
  • Refleksije (prostor v katerem bomo delili en z drugim naše notranje refleksije, ter vadili kako prisluhniti drugemu).

————————————————————————————————————————————————-

​Srečanja bodo potekala vsake 14 dni, ob ponedeljkih od 19:15 do 21:00 v prostorih Mladinskega centra Zagorje ob Savi. Prvo srečanje bo v ponedeljek, 2. oktobra 2017. 

Obvezne predhodne prijave zbiramo na info@mczos.si

————————————————————————————————————————————————-
Skupino bo vodila ​Špela Peterlin – Nayeli:

Š​pela je psihologinja in facilitatorka skupinskih procesov, ustanoviteljica društva MOAVE, ki spodbuja avtentičnost, izraznost in celostni razvoj preko gibanja. ​Fokus njenega dela je predvsem usmerjen v področju osebnega raziskovanja preko ​skupinske dinamike in procesov skupine​. Na svojih delavnicah spodbuja igrivo, kreativno in varno okolje, kjer lahko posamezniki raziskujejo in opazujejo svoj lasten proces, motorično ter gibalno komunikacijo telesa ter njegovo sporočilnost. Udeležence spodbuja k raziskovanju lastnih vzorcev in načinov gibanja, kar ustvarja polje za krepitev odnosa med mentalnim-fizičnim in čustvenim telesom.
Verjame v notranjo modrost vsakega posameznika in udeležence spodbuja, da v vsaki tematiki najdejo vir notranje modrosti ter jo delijo z drugimi.